Over mij

Mijn naam is Ada en ben geboren in 1978. Ik ben het gezicht van Audite Counseling. Ik ben mijn loopbaan begonnen als verpleegster. Destijds heb ik op verschillende terreinen van de zorg gewerkt. Door de jaren werd het mij steeds duidelijker dat de lichamelijke verzorging en de verpleegtechnische handelingen, mij minder lagen dan de mentale zorg; Ik was – en ben – geboeid door de psyche (de geest) van de mens. Om die reden ben ik opnieuw de studieboeken in gedoken en heb mij het vak van counselor / coach vaardig gemaakt.

Graag begeleid ik mensen in moeilijke periodes van hun leven. Zoals bij het ontrafelen van patronen waarin men is vastgelopen, het zoeken naar aanvaardbare veranderingen zonder onderliggende problemen uit de weg te gaan of wanneer u last heeft van stress, depressie of angsten; U door een rouwperiode gaat of in tal van andere situaties zit. Doormiddel van counseling en coaching kan ik u helpen.

Vanaf 1 September 2022 is mijn praktijk Audite Counseling een feit. Op een laagdrempelige manier kan ik u hulp bieden. Omdat ik allround ben opgeleid liggen mijn expertises in uiteenlopende gebieden. Ik help bij somberheid, stress, angst of het aanbrengen van meer structuur. Daarnaast ben ik rouwcoach en bied ik ondersteuning in rouwprocessen.

De deur staat voor iedereen open bij Audite Counseling. Weet u altijd welkom!!

Diploma's

Om het vak van counselor en coach eigen te maken, heb ik enkele opleidingen gevolgd en afgerond. Allen op HBO niveau. Daarnaast zal ik mij jaarlijks verrijken door bijscholing met vakgerichte cursussen en opleidingen. Onderstaand een overzicht van succesvol afgeronde studies: